1. In mijn coaching richt ik mij niet op slechts één aandachtsgebied, mijn werkwijze gaat uit van jou in het gehele plaatje. Wat je doelstelling ook is, voor een diepgaand en blijvend resultaat, werk ik aan de samenhang tussen je mentale- (IQ), fysieke- (FQ), spirituele- (SQ) en sociaal-emotionele (EQ) aandachtsgebieden.

  Het baseert zich op 3 vragen, waarmee we de onbewuste redenen zoeken waarom je doet wat je doet. Deze inzichten vormen de basis, want als je niet weet wát je kan veranderen, hoe kán je het dan veranderen? Alles in jouw tempo en op jouw manier. We bespreken verschillende mogelijkheden en je krijgt handvatten om er direct mee aan de slag te gaan.

Wat zijn jouw natuurlijke talenten en competenties? Waar ligt jouw passie en kun je jouw Passie en vrouwelijke kracht voelen? Welke normen en waarden leef jij en wat vind je belangrijk? En hoe draag je dit uit, binnen en buiten je bedrijf?

 

 1. Tegenwoordig heeft iedereen het druk, in deze waan van alledag vergeten mensen vaak zichzelf. Het leven van mensen wordt steeds vaker geregeerd door ander mensen. Mensen leven niet het leven, dat ze willen leven. Ze hebben de verkeerde baan of hebben door hun drukke baan geen tijd, om leuke dingen te doen. Mensen willen een betere balans tussen werk en vrije tijd. Velen willen rustiger aan gaan doen, maar hoe? Veel mensen zien geen mogelijkheden om iets in hun leven positief te veranderen.

  Om gelukkig te zijn, heb je een goede balans nodig. Een goede balans in je leven en in je persoonlijkheid. Een Life Coach helpt je met het vinden van deze balans. Hij helpt je om te ontdekken wat je echt wenst in je leven.

  Gelukkig zijn eist zelfkennis en innerlijke vrijheid. Een ongezond leven, een ongezonde relatie of een verkeerde baan zijn zaken die zorgen dat mensen dit gevoel van vrijheid missen. Om uit die negatieve spiraal te komen, moeten er zaken veranderen in je leven. Hiervoor moet je je bewust worden van wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Een Life Coach helpt je hierbij. Hij helpt je, jezelf te ontplooien.

  Daarnaast kan een Life Coach je helpen met problemen in je leven, problemen in je relatie of financiële problemen. Een Life Coach helpt je om je leven in eigen handen te nemen. Je ontwikkelt je talenten, herontdekt je levensdoel of een nieuwe passie.

 • Een Life Coach kan een op een met iemand aan de slag gaan of in groepsverband.
 • Een Life Coach luistert en adviseert, zonder te oordelen. Hij begeleidt en traint.
 • Deze begeleiding kan per telefoon, e-mail of via een persoonlijk consult plaatsvinden.
 • Een Life Coaching traject wordt gestart met een intakegesprek. In dit intakegesprek worden samen met de hulpvrager duidelijke doelen gesteld.
 • Na het intakegesprek zal de Life Coach helpen om volgens een structurele aanpak de juist stappen te zetten om deze doelen te bereiken.
 • Uiteindelijk volgt er nog een evaluatie om na te gaan of de gestelde doelen bereikt zijn.

 

 1. Bij alles wat je nu te binnenschiet, kun je samen met een coach aan de slag.  Een paar voorbeelden:

• Dat je vindt dat je baas, partner, vrienden je niet begrijpen.
• Niet tevreden bent met je baan.
• Dat je denkt ‘Is dit het nu?’ Je wilt het anders, maar wat en hoe?
• Dat je steeds je moe bent
• Dat alles lekker in je leven gaat, maar dat je nieuwe uitdagingen zoekt. Welke?
• Dat je merkt dat je vaak vlak of somber bent. Of zelfs depressief.
• Dat je verdrietig bent over een verlies. Zoals een partner, kind of een baan.
• Dat je geplaagd wordt door angsten. Voor spinnen, de tandarts, je baas.
• Dat je veel eet, drinkt of slaapt.
• Dat je jezelf vaak onzeker voelt.
• Dat je het moeilijk vindt om examen of iets nieuws te doen.
• Dat je altijd andermans wensen uitvoert, en nooit die van jezelf.
• Je steeds loopt te verontschuldigen en vaak een schuldgevoel hebt.
• Dat je iemand al het slechts van de wereld toewenst.
• Dat je vaak boos of geïrriteerd bent.
• Het je niet lukt om af te vallen of te stoppen met roken/drinken.