Tijd vliegt

Tijd vliegt

Dit doet me denken aan het lied wat Herman van Veen al in de jaren 70 schreef: “Opzij opzij opzij, maak plaats maak plaats maak plaats, Wij hebben ongelofelijke haast Opzij opzij opzij, Want wij zijn haast te laat, We hebben maar een paar minuten tijd. We moeten...

VRIJHEID IN VERBONDENHEID

VRIJHEID IN VERBONDENHEID

Ooit was ik de verbinding met mezelf volkomen kwijt…leefde vooral in mijn hoofd en geloofde alles wat mijn hoofd mij voortdurend vertelde. Mijn gedachten waren vooral gericht op alles wat niet goed ging in mijn leven of niet goed was gegaan. “Je kunt het niet, je mag...

Samen sterk

Samen zijn we sterk, interesse om lid te worden van de LCPG, bekijk de site en laat ons het weten.

“Het waardevolle traject van de verandering”

“Het waardevolle traject van de verandering”

 “Het waardevolle traject van de verandering”Hoor je wel eens de zin ‘zo is het nu eenmaal’ of zeg je zelf wel eens “zo ben ik”? Ik hoor ze in ieder geval, zowel tijdens consulten als in het dagelijkse leven. Het zijn voorbeelden van uitspraken (gedachten) waarmee de...

Powerteam al bijna op de helft

Powerteam al bijna op de helft

If you can dream it, you can do it.Vol enthousiasme is het Powerteam bezig aan hun traject.Wat een enorme groei maken we samen mee, tot de weg naar volledig ondernemerschap als Life-Coach. Ook interesse?Klik hier voor meer informatie

Domino Day

Voor alle (ex-) kankerpatiënten en naastenJe krijgt de diagnose kanker. Er wordt je verteld welke behandelingen er uitgevoerd gaan worden. Het zal niet gemakkelijk worden, zeggen ze. Je gaat akkoord met de behandelingen, want je wil blijven leven. Je stelt...

Eigen schuld, dikke bult

Enige tijd geleden zat ik in een gesprek met een klant die ik coachte, waarin we het hadden over het voorkomen van kanker door je manier van leven. Al redenerend kwamen we erop uit dat het wel eens je eigen schuld kon zijn dat je kanker krijgt. Ik was...

Ledendag september 2018

De ledendag 15 September 2018 was weer een succes. Verslag voor de leden zal nog volgen. Het zittend bestuur blijft in zijn geheel aan en is opnieuw verkozen. Daarnaast komt er een bestuurslid bij,  Petra Unkel is unaniem gekozen om het bestuur te...

Wat betekent het woord Overvloed voor jou?

Voor mij betekend het meer dan genoeg hebben bijvb. Geld, Vrienden, Verre reizen, een prachtig huis maar ook LIEFDE!
Rijkdom voelen in het hart is iets anders dan rijkdom voelen vanuit bezittingen. Vanuit overvloed aan bezittingen is het geluksgevoel kortstondig en tijdelijk. Je kunt je badend in je geld en juwelen, wonend in een prachtige villa en rijdend in de auto van je dromen toch nog eenzaam , arm en ongelukkig voelen.
Rijkdom vanuit het hart is stromend als een niet te stoppen waterval of rivier. Dit is overvloed van liefde wat alle kanten op stroomt, mij overstroomd, warm, zacht, het zit in mij en het stroomt uit mij. Als ik contact maak met mijn diepste zijn of ziel , net hoe je het noemen wilt, is er altijd meer dan voldoende overvloed. Daar bestaan geen tekorten en is alles aanwezig wat ik nodig heb. Als ik daar aanwezig ben is er licht en ruimte in overvloed en doe ik alles vanuit liefde voor mezelf en medemensen. Daar is geen twijfel aanwezig, geen boosheid, geen ontevredenheid, jaloezie of angst en ben ik in vrede met alles wat is.
Het is de plek waar ik graag wil zijn, zo vaak mogelijk, maar mijn hoofd probeert me er zo vaak bij vandaan te houden en verteld me dan allerlei dingen waar ik niet blij van wordt…”je kan het niet, je bent het niet waard, daar heb je helemaal geen tijd voor”,Bla Bla Bla. Gelukkig weet ik inmiddels wel beter. Als ik overvloed wil voelen hoef ik alleen maar contact te maken met mijn mooie hart die mij verteld dat ik er mag zijn, dat ik liefde ben, dat ik helemaal mezelf mag zijn en mezelf mag laten zien.
“Shine your light babe!” zegt mijn hart…”dit is waarvoor jij hier bent”. Deze OVERVLOED van licht en liefde wil ik zo graag uitstralen, mensen hiermee inspireren en laten ervaren hoe het anders kan en hoe het is om vanuit liefde te gaan leven. En dit laatste gaat vooral over jezelf…want daar begint een leven vol overvloed.
Doe je mee?

Namasté