Chris van Erne
Praktijknaam: Van Erne Coaching & Advies
Telefoonnummer: 06-42901987
E-mail: info@vanerne.nl
Website: https://www.vanerne.nl 
www.vanerne.eu 

Opgeleid als Maatschappelijk Werker en vele jaren ervaring met het begeleiden van Risico jongeren. Door middel van diverse methodieken zoals motiverende gespreksvoering de jongere weer op de juiste manier invulling te laten geven aan hun leven en de kwaliteit hiervan te verbeteren. Daarnaast verder doorgestudeerd op het gebied van Kwaliteitsmanagement en procesmanagement.
Jaren geleden met de methode “pressure cooker” in aanraking gekomen. Hier heb ik ervaring opgedaan om het meest ideale uit diverse teams en/of afdelingen te krijgen. Door de teams te begeleiden om de huidige situatie en de gewenste situatie in kaart te brengen, mogelijke oplossingen inventariseren en uitwerken en aansluitende de gekozen oplossing te implementeren.
Vaak kom je dan individuen tegen in zo’n team, die graag een stukje ondersteuning willen, dan vind ik het geweldig om mensen het beste uit zichzelf en hun leven te laten halen. Hiervoor kijk je samen met je cliënt naar zijn persoonlijkheid, vaardigheden, en wensen. Door te luisteren, de juiste vragen te stellen en op een positieve manier mee te denken, help ik mensen hun eigen antwoorden te vinden en hun eigen plannen te maken. Hiervoor blijf ik ook doorleren en kijken naar diverse methoden die het best aansluiten bij de klant.
Ik ben van mening dat iedereen soms wel een klankbord kan gebruiken om het beste uit zijn leven te halen en vind dat dit dan ook voor iedereen toegankelijk moet kunnen zijn. In een paar sessies is het al mogelijk om richting te geven aan een gelukkiger bestaan en het behalen van de gewenste doelen.
Geen Therapie, niet blijven doorzagen over het verleden, maar vanaf nu naar de toekomst.
Ik zou zeggen neem contact met me op en ga ervoor!

Vorm: f2f – skype – telefoon
Expertise: Teamcoaching, Relatie Coaching, Life Coaching
Doelgroep: Teams en afdelingen, mannen, vrouwen, jong volwassenen